Egy biztonsági őr gázolajat lopott egy zalakarosi cég telepéről. A rendőrség a bejelentést követő házkutatáson a miháldi férfinél és a szomszédjánál két, engedély nélkül tartott fegyvert és lőszereket is talált. Egy zakarosi cégtől bejelentést tettek a rendőrségre kedd délelőtt, hogy egyik alkalmazottjuk, aki egy környékbeli telepen lát el őrző-védő szolgálatot, a rábízott mezőgazdasági telepről több mint 100 liter gázolajat tulajdonított el.

A miháldi férfi a lopást elismerte. A rendőrség házkutatást tartott a biztonsági őrnél, melynek során egy melléképületben találtak egy engedély nélkül tartott kispuskát, melyet a férfi az egyik szomszédjától kapott kölcsön.
Ezt követően a rendőrök a szomszédnál is házkutatást tartottak, melynek során egy átalakított flóbert pisztolyt és 18 darab, különböző kaliberű lőszert foglaltak le.

A biztonsági őrként dolgozó miháldi férfi ellen lopás, míg szomszédja ellen lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés miatt indítottak büntetőeljárást a Zalakarosi Rendőrőrsön – tudtuk meg Csizmazia Pétertől, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletesétől.

Forrás: Zalai Hírlap.hu

Reklámok